Geblondeerd haar onderhouden? Met Omniblonde zorg je goed voor je blonde lokken!

geblondeerd haar
Heb je geblondeerd haar of ben je van plan je haar te blonderen? Blond haar heeft veel aandacht nodig om er gezond uit te blijven zien. Want als je je haar blond verft en niet goed onderhoud kun je last krijgen van droog en pluizig haar. Maar hoe kun je dit voorkomen en hoe kun je geblondeerd haar het beste verzorgen? We vertellen je het hieronder.

Wat te doen tegen beschadigd geblondeerd haar?


Geblondeerd haar heeft sneller de neiging om droog en breekbaar te worden. Maar wat kun je doen tegen beschadigd geblondeerd haar? Gebruik in ieder geval goede haarverzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor blond haar. Gebruik hitte tools met een goed styling product dat bescherming biedt bij hitte. Probeer daarnaast chloor te vermijden (ook hier kan Omniblonde je bij helpen met onze Tomato Retreatment).

Haarverzorging voor blond haar


Als je je haar verft kan je geblondeerde haar snel droog worden. Goede haarverzorging gebruiken is daarom cruciaal. Bij Omniblonde vind je diverse speciale shampoo, conditioners, treatments en styling producten speciaal voor blond haar. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld voor de blonde community en zijn vegan, sulfaat- en parabenenvrij, cruelty-free, 100% recyclebaar en zonder harde chemicaliën!

Daarnaast vind je het Omni Lightening Defense Complex® in onze producten voor blond haar, of het nu geblondeerd is of natuurlijk blond. Dit is een revolutionaire technologie voor de verzorging van blond haar. OLDC bevat sterke antioxiderende eigenschappen. De formule behandelt geblondeerd haar zowel aan de binnen- als de buitenkant. Het Omni-complex bindt zich aan de haarschubben, herstelt het haar effectief van binnenuit, biedt langdurige bescherming aan voor de buitenkant van het haar en helpt de mooiste blonde tinten te behouden.

Shampoo voor geblondeerd haar


Waar moet je op letten bij de aanschaf van een shampoo voor blond en geblondeerd haar? Voor elke blondine hebben wij een passende shampoo! Bij Omniblonde hebben we 3 ranges van shampoos. De Rejuvenation-lijn, Cool Signature-lijn en de Clean Up Your Act-range. We voorzien elke blondine in de juiste shampoo. Maar wat zijn dit voor shampoos voor geblondeerd haar?

Rejuvenation Shampoo


De Rejuvenation shampoo is dé hydraterende shampoo voor blond haar. De shampoo voor blond haar brengt droog en stug haar opnieuw tot leven en maakt je haar veerkrachtig en zijdezacht, zonder het te verzwaren. Deze shampoo voor blond haar (geblondeerd haar of natuurlijk blond) heeft een hydraterend effect door de speciale mix van aminozuren die je haar versterken, glans verbeteren en je kleur beschermen door ons Omni Lightening Defense Complex®.

Cool Signature Shampoo


De Cool Signature shampoo is speciaal ontwikkeld om de koele of asblonde kleur langer te laten behouden, versterken en te reinigen. De sterke antioxiderende eigenschappen van het Omni Lightening Defense Complex® herstellen het haar effectief. Perfect voor geblondeerd haar dat meer astinten kan gebruiken! Met pure violet pigmenten die koperachtige en gele tinten neutraliseren.

Detox Shampoo


De innovatieve Clean Up Your Act Detox Shampoo met het Omni Lightening Defense Complex® is ontworpen om de hoofdhuid goed en voorzichtig te reinigen en in topconditie te houden. Dit reinigingsproduct beschermt de kleur en zorgt voor gezond, sterk en mooi glanzend haar. De milde ingrediënten kalmeren de hoofdhuid en het product is geheel kleur veilig.

Conditioner voor geblondeerd haar


Kan je blonde haar wel extra voeding gebruiken? Dan is een goede conditioner onmisbaar! Een conditioner voor geblondeerd haar sluit de haarschubben af, zodat het blonde haar minder kans heeft om af te breken. Net zoals met de shampoos hebben we bij Omniblonde 3 ranges van conditioners. De Rejuvenation-lijn, Cool Signature-lijn en twee Leave In conditioners. We voorzien geblondeerd haar in de juiste conditioner!

Rejuvenation Conditioner


Deze luxe conditioner transformeert geblondeerd haar met behulp van ons Omni Lightening Defense Complex®, wat een hydraterend effect geeft en kleurbescherming biedt. De Rejuvenation Conditioner biedt een ultra dosis voeding en krachtige ingrediënten die breuk minimaliseren.

Cool Signature Conditioner


Deze Cool Signature Conditioner is speciaal ontwikkeld voor geblondeerd haar en gehighlight haar, waardoor het haar heldere, koele tinten en buitengewone glans krijgt. De heldere, diep violet pigmenten neutraliseren alle koperachtige tonen. OLDC minimaliseert de haarbreuk.

Leave In Conditioners


De Soft Forgiveness Leave In Conditioner heeft een sterke mix van aminozuren en het Omni Lightening Defense Complex®. Deze leave-in behandeling voor geblondeerd haar neutraliseert warme tinten en laat de lokken gevoed, hersteld en helder achter. Perfect voor fijn of pluizig haar. De Violet Wonder Leave-In Conditioner bevat ingrediënten zoals gojibessen, gehydrolyseerde plantaardige eiwitten en ons Omni Lightening Defense Complex®. Deze ingrediënten werken samen om haarbeschadiging te voorkomen en geven een langdurig, zijdeachtig en veerkrachtig effect.

Haarmasker voor geblondeerd haar


Heb je geblondeerd haar? Dan is een verzorgend haarmasker van belang. Met name als je droog en pluizig haar hebt helpt een diep voedend masker de haarwortels en hoofdhuid te versterken. Bij Omniblonde hebben we 3 soorten Magically Transforming Treatments. Dit zijn maskers die geblondeerd haar voeden en herstellen. Ze bieden hydratatie en vitalisatie en beschermen tegen UV-straling en andere aggressors. Ook behoeden ze het haar tegen kleurvervaging en verminderen ze groene en gele tinten. De Intense Treatment met plantaardige proteïnen dringt diep door in de haarschacht en herstelt het haar doeltreffend. De Violet Treatment verrijkt met argan- en olijfolie zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagt en vermindert koper- of gele tinten in blond haar. De Tomato Retreatment met tomatenzaad extract en blauw licht filter vermindert groene verkleuring in geblondeerd haar door chloor en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

Geblondeerd haar verzorgen met styling producten


Geblondeerd haar verzorg je allereerst met een goede shampoo, conditioner en masker, maar ook met de juiste styling producten voor blond haar. Bij Omniblonde vind je droogshampoos voor alle blondines die veel onderweg zijn en finishing sprays voor een lange hold. Onze Skip A Day Dry Shampoo en de Keep Your Coolness Violet Dry Shampoo geven volume en textuur, houden het haar fris en veerkrachtig tussen wasbeurten door en neutraliseren koper- of gelige tonen.

Daarnaast hebben we twee gewichtloze finishing sprays, die zorgen voor een long-lasting hold. De sprays verbinden de haarlokken samen net als een onzichtbaar net. Het haar behoudt zijn nieuwe vorm en ziet er veerkrachtig uit met een mooie glans.

Wat te doen tegen gelig haar?


Het kan voorkomen dat geblondeerd haar langzaamaan geel of koperachtig wordt. Dit komt doordat het haar ontkleurt. De donkere pigmenten in je haar hebben de neiging om je haar als het ware ‘terug’ te kleuren, waardoor geblondeerd haar er gelig uit kan gaan zien. Maar hoe hou je je blonde lokken ook daadwerkelijk blond? Om je blonde haar te onderhouden hebben we de Cool Signature-lijn speciaal ontwikkeld om de koele of asblonde kleur langer te laten behouden, versterken en reinigen. De lijn bestaat uit een shampoo en conditioner. Ook hebben we de Violet Treatment die ervoor zorgt dat de kleur niet vervaagt en vermindert koper- of gele tinten in blond haar.

Tips voor geblondeerd haar


Wil je lang kunnen genieten van geblondeerd haar? Met onderstaande tips houd je je blonde haar stralend én gezond!

– Het is niet nodig om je haar elke dag te wassen en gebruik tussen de wasbeurten door een droogshampoo speciaal voor blondines.
– Spoel je haar uit met lauw tot koud water, want heet water kan je huid en haar uitdrogen.
– Gebruik maskers om de punten gehydrateerd te houden.
– Bescherm je geblondeerde haar tegen hitte tools en gebruik styling producten speciaal voor styling apparaten.

Volg ons @omniblonde_netherlands

Deel je foto’s met ons door #omniblonde #forallandeveryblonde te vermelden

Klaar om van jouw douchemoment een echte belevenis te maken? Neem dan zeker de Rejuvenation shampoo mee in de douche, een aanrader voor alle blondines! 🤩

#omniblonde #blond #haar #voorelketypeblond #haarverzorging #gezondhaar #sterk #blondhaar #zachtaardig #detox #verjonging #leavein #conditioner #leaveinconditioner #sterkhaar
...

6 0

We get it 💯

#omniblonde #blond #haar #voorelketypeblond #haarverzorging #gezondhaar #sterk #blondhaar #zachtaardig #detox #verjonging #leavein #conditioner #leaveinconditioner #sterkhaar
...

8 0

Happy Monday! 😍

Wat zijn jouw plannen deze week? Laat het ons weten in de reacties!

#omniblonde #blond #haar #voorelketypeblond #haarverzorging #gezondhaar #sterk #blondhaar #zachtaardig #detox #verjonging #leavein #conditioner #leaveinconditioner #sterkhaar
...

4 0

Oeps, vergeten je haar te wassen? Op 'I Forgot Day' redden we de dag met onze Omniblonde Dry Shampoo, jouw geheime wapen voor instant fris en volumineus haar. ✨

#omniblonde #blond #haar #voorelketypeblond #haarverzorging #gezondhaar #sterk #blondhaar #zachtaardig #detox #verjonging #leavein #conditioner #leaveinconditioner #sterkhaar
...

5 0

BLONDE balayage hair make-over 🤩⁠

📸 I @ks.haarstyliste⁠

#omniblonde #blond #haar #voorelketypeblond #haarverzorging #gezondhaar #sterk #blondhaar #zachtaardig #detox #verjonging #leavein #conditioner #leaveinconditioner #sterkhaar
...

6 1

If you're looking for a sign, this is it. 😉⁠

#omniblonde #blond #haar #voorelketypeblond #haarverzorging #gezondhaar #sterk #blondhaar #zachtaardig #detox #verjonging #leavein #conditioner #leaveinconditioner #sterkhaar
...

10 0

Date night? Haal de Perfectly Imperfect Texturizing Spray dan maar snel boven 😍

#omniblonde #omnilighteningdefensecomplex #oldc #blonde #forallandeveryblonde #shine #strength #moisture #volume #tone #greensalon #vegan #sulfatefree #parabenfree #haircare #complex #healthyhair #shampoo #conditioner #leavein #treatment #styling
...

5 0

De koudere temperaturen vragen om wat extra zorg voor je haar 💕 Dit masker werkt zowel binnen in de haarvezel als op het oppervlak van het haar. Met gehydrolyseerd plantaardig eiwit dringt dit masker diep door in de haarvezel en herstelt het effectief - het perfecte masker om op je haar te gebruiken om het te beschermen en eventuele schade door de kou te herstellen 😎 Leuk feitje: Dit masker is klinisch bewezen om blond haar met 85% te HERSTELLEN, van binnen naar buiten, na slechts één keer gebruik!

Onze tip voor jou: Voor een zeer glanzend, veerkrachtig effect; gebruik het masker na de Clean Up Your Act detox-shampoo ✨

#omniblonde #omnilighteningdefensecomplex #oldc #blonde #forallandeveryblonde #shine #strength #moisture #volume #tone #greensalon #vegan #sulfatefree #parabenfree #haircare #complex #healthyhair #shampoo #conditioner #leavein #treatment #styling
...

6 0

Soft Forgiveness - Leave in Conditioner 💕

Belangrijkste voordelen: Beheerst pluizig haar, herstelt beschadiging, voedt en repareert het haar zonder het te verzwaren - pakt gespleten haarpunten aan✨

Haartype: Blond haar dat chemisch is behandeld en behoefte heeft aan vernieuwende reparatie en glans 👀

#omniblonde #omnilighteningdefensecomplex #oldc #blonde #forallandeveryblonde #shine #strength #moisture #volume #tone #greensalon #vegan #sulfatefree #parabenfree #haircare #complex #healthyhair #shampoo #conditioner #leavein #treatment #styling
...

4 0

Say no more 🤩

#omniblonde #omnilighteningdefensecomplex #oldc #blonde #forallandeveryblonde #shine #strength #moisture #volume #tone #greensalon #vegan #sulfatefree #parabenfree #haircare #complex #healthyhair #shampoo #conditioner #leavein #treatment #styling
...

6 0
This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.