Retourneren

U kunt uw bestelling binnen 14 dagen retourneren. Het is alleen mogelijk om ongeopende producten te retourneren. Klanten zijn ten alle tijden verantwoordelijk voor het betalen van verzendkosten bij het retourneren van een product.

* Mocht je een beschadigd of verkeerd product hebben ontvangen kunt u direct mailen naar info@bookies.nl met jou naam en ordernummer, dan gaan wij u zo goed mogelijk helpen! Voeg voor schade een foto toe.

Hoe werkt retourneren:

Volg deze stappen als u iets wilt retourneren:

(Binnen 14 dagen)

  1. Neem contact met ons op via info@bookies.nl met jouw naam en ordernummer en de reden van de retour 
  2. Bereid uw pakket voor met de producten in perfecte staat en in de originele verpakking (met etiket). 

Aanvragen/retourzendingen die niet aan bovenstaande criteria voldoen, worden niet goedgekeurd of in behandeling genomen, stuurt u toch uw product retour zonder aanvraag dan wordt deze niet verwerkt en vervalt voor u het recht op de teruggaaf van de aankoopprijs.

Wenst u de ongegronde retourzending weer te ontvangen dan zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening. Deze dient u dan eerst over te maken op het door ons doorgegeven rekeningnummer, pas na ontvangst van de verzendkosten wordt u product opnieuw aan u aangeboden.

Indien u aangeeft dat u ons, na goedkeuring,  een retour verzonden heeft maar wij deze niet ontvangen hebben en u geen traceerbare verzendservice of verzendverzekering gebruikt heeft zijn wij niet aansprakelijk voor het zoekraken van uw retourzending. 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact met ons op voor verdere ondersteuning.